Varför välja oss?


Vi vet hur viktig tryggheten är när det gäller att släppa in människor i sitt hem. Vi är därför mycket noga vid rekrytering av personal, och utöver att alla kontrolleras noggrant, så är det viktigt att "rätt person hamnar på rätt plats". Vi försöker alltid att anpassa personalen efter uppdrag och kund, och gör vårt bästa för att du ska få samma personal varje gång. Vi har tydliga rutiner för nyckelhantering och andra säkerhetsfrågor, och har en mycket bra försäkring. 

Vi åtar oss hushållsnäratjänster inom ett brett segment och ingen förfrågan är främmande för oss! Vi inleder med ett första samtal eller träff där vi tillsammans utgår från dig och ditt behov innan vi därefter upprättar en arbetsinstruktion samt tidsåtgång för dig som kund.

Nöjd kund-garanti

Något vi tar på stort allvar är att våra kunder alltid ska bli nöjda. Därför ger vi alltid en nöjd kund-garanti. Det betyder helt enkelt att du tryggt kan berätta för oss om något inte blev som du hade tänkt dig. Vi åtgärdar då saken så snabbt som möjligt. 
Vi hoppas vi är det självklara valet när du ska välja bolag. Varför? För att vi tar jobbet på allvar helt enkelt!

  • Trygghet och omtanke
  • Samma personal
  • Gedigen erfarenhet
  • Bra försäkring
  • Flexibla och pålitliga

Hur kan vi hjälpa dig?