Du når oss på telefon 090 - 14 01 01

Personalrum

Arbeta hos oss!

Personalen är vår viktigaste tillgång

För oss på Lottas Omsorg är personalen det viktigaste verktyget vi har för såväl våra kunder som för verksamhetens kvalitet och utveckling. Vi på Lottas Omsorg menar att kvalitet inom vården kommer genom glädjen att arbeta men också en ständig strävan till förändring och förbättring, det är därför viktigt för oss att all personal trivs på jobbet.

För att kunna fullfölja vår vision om en omtyckt och kvalitetssäker verksamhet arbetar vi intensivt med en demokratisk anda, där vi lyssnar på vår personal. Vi arbetar med ett strukturerat systematiskt arbetsmiljöarbete, arbetsmiljöfrågor samt regelbundna arbetsplatsträffar, mm. Det är av stor vikt att vi som arbetar i verksamheten delar värderingar och arbetar mot samma mål.

Tack vare vårt ständiga utvecklingsarbete och vår öppna dialog bland personalen upplever vi att vi stolt kan presentera en arbetsgrupp där det råder högt i tak samt en öppen och inbjudande atmosfär.


Vi söker personal!

Är du intresserad av att arbeta inom vård och omsorg, att göra skillnad i människors vardag? Vi behöver dig!

Vi bedriver en levande verksamhet där behovet hela tiden förändras. Är du intresserad av att jobba extra eller kanske på schema?

Hör gärna av dig till oss!

Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Är du intresserad av att jobba med oss?


Arbetskläder och leasingbilar

På Lottas Omsorg håller vi som arbetsgivare arbetskläder, det ska var lätt för våra kunder att känna igen vår personal. Vi har även leasingbilar och kör idag Volkswagen Polo som aldrig är mer än tre år gamla.

Självklart har vi tecknat kollektivavtal som vi följer.

 Vill du veta mer eller är intresserad av att börja jobba hos oss?

Hör av dig till oss!

Hanna Frank, Enhetschef hemtjänst

Telefonnummer 073 – 443 09 66

Charlotta Forsberg, Verksamhetschef, personlig assistans

Telefonnummer:  072 – 141 33 30