Städ och servicetjänster

Till skillnad från traditionella städföretag är Lottas Omsorgs serviceteam något alldeles extra. Naturligtvis hjälper vi dig att städa, men vi hjälper dig också gärna med sociala och personliga servicetjänster såsom följe till sjukhuset, social samvaro, snöskottning eller promenadsällskap.

Våra flexibla tjänster gör oss starka

Vi strävar efter att vara flexibla och anpassa våra tjänster då vi av erfarenhet vet att behoven ser olika ut. För att lyckas med detta krävs erfarenhet och en bra organisation i vårt team. Det tycker vi att vi har lyckats med.

Vår personal har alla erfarenhet inom sitt område, och en gruppledare som arbetar med feedback för att säkerställa kvalitén. 

Våra städtjänster har fått en fantastisk respons, och är idag vår snabbast växande verksamhet.

Vi har tecknat och följer såklart kollektivavtalet!


Rätt till RUT-avdrag

Genom våra servicetjänster vill vi erbjuda dig som kund flexibla lösningar och en hjälpande hand i livspusslet. Vi har ett team som inriktar sig specifikt på städ för att kunna erbjuda dig som kund bästa kvalitét, och god kontinuitet. Naturligtvis gäller RUT-avdraget på våra tjänster. Detta dras automatiskt av innan vi fakturerar dig.

Vi erbjuder hemstäd, företagsstäd, flyttstäd och närliggande hushållsnära tjänster för att underlätta våra kunders vardag. Detta kan såklart även handla om gräsklippning, snöskottning eller andra hjälpbehov som du har.
Vi vill gärna hjälpa dig med livspusslet så att vardagen flyter på bra.

Vi utför våra tjänster helgfria vardagar 07:00-16:00. Har du behov av hjälp under andra tider, kontakta oss för en offert.

.


Kontakta oss, vi hjälper dig!

Här intill kan du enkelt ta kontakt med vårt serviceteam. 
Vi är en grupp av kollegor som arbetar varje dag för att nå både våra egna och dina förväntningar. 


Jag som samordnar servicetjänsterna heter Maja Hallöf.

Skicka gärna ett meddelande här intill eller ta kontakt med mig via telefon.

Maja Hallöf
073 - 867 20 06
samordnare.stad@lottasomsorg.se