Personlig Assistans i hela Västernorrland

Oavsett var i Västernorrland du bor så kan vi erbjuda personlig assistans med omtanke för dig och dina behov. Låt oss assistera dig i vardagen och ge dig den livskvalité som du behöver.

Personlig assistans för hela Västernorrland

Vi har stor erfarenhet av personlig assistans och har som målsättning att kunna ge våra kunder i Västernorrland, oavsett ort, den bästa lösningen. Du som kund bestämmer hur vårt arbete ska utföras och vi planerar alltid i samråd med dig. Du väljer själv vilken personal som ska arbeta hos dig.

Personal med bred kompetens

Vi vet att arbetet som personlig assistent är intensivt och kräver rätt utbildning. Därför jobbar vi nära vår personal och ger dem utbildning, handledning och internt mentorskap. Anledningen är att vi alltid vill säkerställa högsta kvalitet. Vår styrka ligger i vår breda kompetens samt i vår överlåtna och familjära företagskultur.

Helt egen kontaktperson

Vi ger dig en egen kontaktperson som du alltid kan kontakta och prata med om allt som har med din personliga assistans att göra. Både du själv och eventuell personal når oss direkt.

Aktiviteter efter intresse hos kunden

Vi genomför aktiviteter för att skapa livskvalité åt våra kunder. Vi lyssnar på våra kunder och tar fasta på deras intresseområden och glädjeämnen.

Varför välja personlig assistans från oss?

Det finns många företag i Västernorrland som erbjuder personlig assistans och då kanske du undrar varför du ska välja just Lottas omsorg? Här listar vi fem skäl...

Anledning nr 1

Vi är ett lokalt och familjärt företag

Anledning nr 2

Vi har egen erfaren sjukgymnast

Anledning nr 3

Vi hjälper dig kostnadsfritt med beslut och omprövning

Anledning nr 4

Vi har låg personalomsättning

Anledning nr 5

Vi anordnar aktiviteter

Kontakta Charlotta för mer information


Hej,

Jag heter Charlotta Forsberg och är verksamhetschef för den personliga assistansen på Lottas Omsorg.

Jag har lång erfarenhet av personlig assistans och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen.

Eftersom jag tidigare arbetat med personlig assistans på Försäkringskassan så hjälper jag dig som vill få kunskap och hjälp med ansökan och beslut om Personlig assistans.

Tveka inte att höra av dig så att jag kan berätta hur vi kan hjälpa just dig!

Kontaktperson för Kramfors:

CHARLOTTA FORSBERG

Telefon:

072-14 13 330

E-post:

CARLOTTA.FORSBERG@LOTTASOMSORG.SE