Personlig Assistans i Örnsköldsvik

Med ca 20 anställda i Ö-vik erbjuder vi våra tjänster inom personlig assistans, städning och hushållsnära tjänster. Vi assisterar dig i vardagen och planerar din vardag med dig för att du ska få den livskvalité som du är värd.

Personlig assistans med omtanke för Ö-viksborna

Vi har ett 20-tal anställda i Örnsköldsvik där vi erbjuder personlig assistans, städning och hushållsnära tjänster. Med lång erfarenhet av personlig assistans så brinner vi för att kunna ge våra kunder den bästa lösningen. Enbart Du bestämmer hur uppdraget ska utföras och vi planerar alltid i samråd med dig. I slutändan finns vår personal för din skull och du väljer själv vilken personal som ska arbeta hos dig.

Utbildad och kunnig personal

Att jobba som personlig assistent är ett intensivt arbete som kräver yrkesskicklighet och utbildning. Därför jobbar vi aktivt och nära vår personal och tillhandahåller utbildning, handledning och internt mentorskap. Anledningen är att vi alltid vill säkerställa högsta kvalitet.

Egen kontaktperson

Vi ger dig en egen kontaktperson som du alltid kan kontakta och prata med om allt som har med din personliga assistans att göra. Både du själv och eventuell personal når oss enkelt.

Höjd livskvalité & roliga aktiviteter

Styrkan hos oss ligger i vår breda kompetens samt i vår överlåtna och familjära företagskultur. Vi bidrar med aktiviteter, livskvalité och riktigt god omsorg.

Varför ska du välja oss som personliga assistenter?

Det finns ett flertal företag i Ö-vik som tillhandahåller personlig assistans och då kan man ju undra varför du ska välja just Lottas omsorg? Här har du fem skäl...

Anledning nr 1

Vi är ett lokalt och familjärt företag

Anledning nr 2

Vi har egen erfaren sjukgymnast

Anledning nr 3

Vi hjälper dig kostnadsfritt med beslut och omprövning

Anledning nr 4

Vi har låg personalomsättning

Anledning nr 5

Vi anordnar aktiviteter

Kontakta oss för mer information

Låt oss få vara med på din resa och stå till tjänst med personlig assistans för Dig och dina behov. Ring eller maila gärna vårt kontor i Örnsköldsvik så berättar vi mer.

Adress:

ÖVERSJÄLAVÄGEN 27, 894 30 SJÄLEVAD

Telefon:

070 - 239 83 82

E-post:

ANNICA.HEDBERG@LOTTASOMSORG.SE