Personlig Assistans i Nordmaling

Lottas Omsorg erbjuder personlig assistans med omtanke för dig och dina behov. Vi assisterar dig i vardagen och planerar din vardag tillsammans med dig så att du får den livskvalité som du är behöver.

Personlig assistans i Nordmaling

Lottas Omsorg har lång erfarenhet av personlig assistans och fokuserar alltid på att ge våra kunder i Nordmaling den bästa lösningen. Du som kund bestämmer självklart hur vårt uppdrag ska utföras och vi planerar alltid i samråd med dig. Vår personal arbetar för din skull och du väljer själv vilken personal som ska arbeta hos dig.

Välutbildade personliga assistenter

Att jobba som personlig assistent är ett intensivt arbete som kräver yrkesskicklighet och utbildning. Därför jobbar vi aktivt och nära vår personal och tillhandahåller utbildning, handledning och internt mentorskap. Anledningen är att vi alltid vill säkerställa högsta kvalitet. Vår styrka ligger i vår breda kompetens samt i vår överlåtna och familjära företagskultur.

Egen kontaktperson

Vi ger dig en egen kontaktperson som du alltid kan kontakta och prata med om allt som har med din personliga assistans att göra. Både du själv och eventuell personal når oss enkelt.

Aktiviteter som skapar livskvalité

Vi bidrar med aktiviteter, livskvalité och god omsorg. Vi lyssnar på våra kunder och tar fasta på deras intresseområden och glädjeämnen.

Därför ska du välja oss för personlig assistans!

Det finns många företag i Nordmaling som erbjuder personlig assistans. Varför ska du då välja just Lottas omsorg? Här har du fem skäl...

Anledning nr 1

Vi är ett lokalt och familjärt företag

Anledning nr 2

Vi har egen erfaren sjukgymnast

Anledning nr 3

Vi hjälper dig kostnadsfritt med beslut och omprövning

Anledning nr 4

Vi har låg personalomsättning

Anledning nr 5

Vi anordnar aktiviteter

Kontakta Charlotta för mer information


Hej,

Jag heter Charlotta Forsberg och är verksamhetschef för den personliga assistansen på Lottas Omsorg.

Jag har lång erfarenhet av personlig assistans och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen.

Eftersom jag tidigare arbetat med personlig assistans på Försäkringskassan så hjälper jag dig som vill få kunskap och hjälp med ansökan och beslut om Personlig assistans.

Tveka inte att höra av dig så att jag kan berätta hur vi kan hjälpa just dig!

Kontaktperson för Nordmaling:

CHARLOTTA FORSBERG

Telefon:

072-14 13 330

E-post:

CARLOTTA.FORSBERG@LOTTASOMSORG.SE