Du når oss på telefon 090 - 14 01 01

Personalrum

Om Oss

Lottas Omsorg är ett omsorgsföretag med placering i kustremsan Umeå -Örnsköldsvik som vänder sig till dig  som vill ha hög kompetens och ett professionellt bemötande. Vårt ledord är ”Låt hjärtat va med”.  Företagets värdegrund kännetecknas av att alla människor har lika värde. Vi vill att kunden ska vara i centrum och utgår alltid från det kunden önskar och vill ha utfört. Vi ska alltid genomföra arbetet med hög kvalitet och med ett gott bemötande. Vi bjuder gärna på det lilla extra.

Vi utbildar vår personal i bemötande och etik, de insatser vi utför ska göras med empati och värme. Vi jobbar även för att du som kund ska få möta så få personal som möjligt i din vardag. För dig som behöver hjälp i vardagen är personalen de viktigaste personerna. Referenstagning och utdrag ur belastningsregistret är viktiga verktyg i rekryteringen för att du som kund ska känna dig trygg.

Vi kan med stolthet säga att vår personal har hög kompetens, god erfarenhet och bra åldersspridning samt att ledningsgruppen sammanlagt har 50 års erfarenhet av hemtjänst. Vi utför alla insatser med hjärtat och vill att du ska känna dig trygg när vi besöker dig. Alla våra medarbetare bär därför kläder som visar att de kommer från Lottas Omsorg samt namnbricka för din säkerhet.

Mer om oss

För mer information om företaget, besök www.allabolag.se

Kvalitet

För oss handlar kvalitet om vad som är viktigt för dig som kund och att du känner dig helt nöjd med våra insatser. För att säkerställa kvaliteten och ständigt bli bättre följer vi regelbundet upp vad du tycker om det arbete vi utför hos dig. Vårt mål är att kunna erbjuda god omvårdnad så att du ska kunna bo kvar hemma så längde du önskar med en god livskvalitet. I Lottas omsorg arbetar vi med ett tydligt systematiskt kvalitetsarbete där bland annat avvikelser, klagomålshantering, rutiner och uppföljning ingår. Det övergripande ansvaret för kvalitetsarbetet har ledningen tillsammans med kvalitetssamordnaren Gisela Bertilsson.

Om Lotta

Efter många år i branschen med ett brinnande intresse för omvårdnad startade jag 2013 Lottas Omsorg utifrån de ledord som jag själv ansett vara viktiga att beakta i nära kontakt med andra människor. Det är viktigt att min personal har ett trevligt bemötande och såväl engagemang som kompetens i det arbete de utför. Min vision är att vi med kundens delaktighet och känsla av medbestämmande ska arbeta mot gemensamma och betydelsefulla mål med respekt för den enskildes önskan och integritet.

Vår historia

 • Lotta grundade företaget i september 2012 och hade snart första kunden.
 • Första anställda började i mars 2013.
 • Hösten 2013 hade vi 5 anställda.
 • I april 2014 fick vi en ny verksamhetsansvarig i Åke Wiklund och hade strax efteråt 20 anställda.
 • I maj 2015 växte ledningsgruppen ordentligt och totalt var vi 45 anställda.
 • I januari 2016 öppnade vi vår städtjänst med 1 anställd.
 • I september 2016 var vi 7 anställda i städteamet och 80 totalt i företaget med över 200 nöjda kunder.
 • I oktober 2016 startade vi vår nya tjänst Personlig Assistans.
 • I början av 2017 etablerade vi oss på ytterligare en adress: Rödbergsvägen 2 i Umeå och delade verksamheten i två lokaler.
 • I februari 2018 hade vi 150 anställda i företaget och över 300 nöjda kunder.
 • I augisti 2018 startade vi upp ett kontor i Örnskölldsvik, med fokus på personlig assistans.
 • 28 september 2018, invigning av vårt nya kontor i Örnsköldsvik.