Företagsstäd

En städad miljö har en positiv inverkan på hälsan.

Det finns forskning som tyder på att när vi befinner oss i en ostädad och rörig miljö, resulterar det i en micro-stress i hjärnan som gör vår mentala hälsa "ostädad". Att vi har det rent omkring oss, både hemma och där vi arbetar, är i längden lika viktigt för vårt välmående som träning.
Hälsorekommendationen är att städa regelbundet för att må bättre och känna sig frisk. Detta är naturligtvis positivt både privat och i arbetslivet!

Vi vill få era anställda att trivas hos er. Och en bra början är i en ren och städad miljö. Via oss får ni den hjälp ni behöver med att hålla era lokaler rena och fina, så att era anställda kan fokusera på det dom är bra på. Vi har kunnig personal och möjlighet till att städa ditt företag/kontor varje dag, varje vecka, varannan vecka eller vid enstaka tillfällen.

Vi gör bland annat
+ Kontorsstäd
+ Städ efter ny- och ombyggnation
+ Byggstäd
+Städ av omklädningsrum och verksamhetsytor
+Storstädning av lokaler
+ Fönsterputsning
+ Specialförfrågningar
+ Sanering vid sjukdom

Vill du ha hjälp?

  • Skicka in din förfrågan via hemsidan, maila eller ring våra samordnare i respektive stad.
  • Våra samordnare återkopplar till dig med information, rekommendation och prisuppgifter. Vi gör även konsultation på plats om du så önskar.
  • När uppdraget är utfört skickas en faktura via e-post eller som pappersfaktura.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur städning för företag fungerar och vad vi erbjuder dig.

Hör av er till oss med era förfrågningar och önskemål. Vi skräddarsyr alla städlösningar enligt era behov. Vi utför företagsbesök för att kunna beräkna tidsåtgången och därmed kunna ge en så bra offert som möjligt.