Fönsterputsning


Fönstren är husets ögon! Oftast är det först när fönstren är riktig smutsiga som man inser hur viktig fönsterputsningen faktiskt är. Smutsiga fönster kan sänka intrycket av hela ditt hem, medan rena fönster har precis motsatt effekt. 

Vi vet att det är svårare än man kan tro att hålla sina fönster rena. Vi erbjuder dig därför att ordna detta med hjälp av professionell teknik och väl beprövade produkter som garanterar ett bra resultat. 

Om du känner att du helt enkelt inte lyckas med fönsterputsningen, tveka inte att kontakta oss.

Vill du ha hjälp?

  • Skicka in din förfrågan via hemsidan, eller ring våra samordnare i respektive stad.
  • Våra samordnare återkopplar till dig med information, rekommendation och prisuppgifter. Vi gör även konsultation på plats om uppdraget är väldigt stort.
  • När uppdraget är utfört skickas en faktura via e-post eller pappersfaktura, och självklart sköter vi RUT-avdraget.

Som hemstädskund har du förtur för bokning av fönsterputsning, och vi försöker i största möjliga mån att utföra den vid samma tidpunkt som ett av dina planerade hemstäd.

Viktigt inför fönsterputsning

  • Om det regnar eller är kallare än -5 grader så ombokas fönsterputsningen till ett annat tillfälle.
  • Plocka gärna undan föremål som kan vara i vägen för putsaren i förväg, t.e.x möbler och blomkrukor om du kan. Detta underlättar och tar mindre tid i anspråk för putsaren.
  • Rengöring av persinner och fönsterbleck ingår inte i fönsterputsningen som standard, men självklart ordnar vi även detta efter önskemål.

Dina fönster bör putsas minst en gång per år, men rekommendationen är två gånger. Vår och höst.