Med omtanke från hjärtat


Servicetjänster

För oss på Lottas Omsorg är kvalité lika med service. Servicetjänster hos oss är något mer än städ. Städ ska göras med finess, av personal som kan sin sak. 

Vi tänker brett och erbjuder dig en helhetslösning. Vi kan hjälpa till att handla, byta gardiner, följa med till sjukhuset eller laga en lättare måltid.  

Bara fantasin sätter våra gränser.

Hemtjänst 

Vår grundtanke är att stötta dig som är i behov av stöd och hjälp för att kunna bo kvar hemma. För oss på Lottas Omsorg är det viktigt att du som kund har ett stort medbestämmande och känner dig såväl nöjd som trygg med den hjälp vi erbjuder i ditt hem.


Lottas Omsorg
090 - 14 01 01

Personlig assistans

Som kund hos oss kommer du att bli en del av ett familjärt företag där alla får vara delaktiga och har möjlighet att påverka verksamheten. 

Vi inser att du helst av allt skulle vilja leva ditt liv utan personlig assistans. 

Det är därför med stor ödmjukhet som vi utför personlig assistans som ska passa just dig och ditt liv. Oavsett om du vill leva ett liv i stillhet, med fart och fläkt, ensam eller med familj så ska dina personliga assistenter hjälpa dig att göra det möjligt. 


Lottas i Seniorhusen

Visste du att vi Lottas Omsorg har egna hemtjänstgrupper stationerade vid Seniorhusen? 1 januari 2021 påbörjades ett samarbete med Seniorhusen på både Backen och Berghem i Umeå som riktar sig till dig som bor på dessa adresser. 

I och med samarbetet kan vi erbjuda en kontinuitet och tillgänglighet utöver det vanliga. Insatserna beviljas via Umeå kommun precis som vanligt. 

För mer information, klicka här! 

Vår strävan - transparent och äkta omtanke

Det är jag som är Lotta

Efter många år i branschen med ett brinnande intresse för omvårdnad startade jag 2013 Lottas Omsorg utifrån de ledord som jag själv ansett vara viktiga att beakta i nära kontakt med andra människor. Vi som jobbar på Lottas omsorg vill alltid erbjuda det lilla extra och vi vill att hjärtat ska vara med.

Det är viktigt att min personal har ett trevligt bemötande och såväl engagemang som kompetens i det arbete de utför. Min vision är att vi med kundens delaktighet och känsla alltid respektera och värna om den enskildes önskan och integritet. Efter många år inom hemtjänsten kan jag fortfarande konstatera att jag har världens roligaste jobb!

Kerstin, 89 år Köper hushållsnära tjänster

"Jag får hjälp med städ och tvätt, och dessutom har vi skapat en så fin kontakt. Vi fikar tillsammans ibland, andra gånger följs vi på en promenad".


Bertil, 77år Hemtjänstkund

"Det känns tryggt att inte vara ensam - trots det vill jag klara mig själv och bo kvar hemma, Lottas omsorgs personal är alltid glada och hjälpsamma, jag känner en sådan tacksamhet."

Ebba, 72 år - Köper servicetjänster

"Det känns tryggt att inte vara ensam - trots det vill jag klara mig själv och bo kvar hemma, Lottas omsorgs personal är alltid glada och hjälpsamma, jag känner en sådan tacksamhet."